Choć olej rycynowy dyskretnie znajdziemy na półkach aptek, drogerii i sklepów ze zdrową żywnością, czy wiesz, że ma wiele korzystnych właściwości dla naszego zdrowia? Ten olej roślinny, pozyskiwany z nasion rącznika pospolitego, od pokoleń stosowany jest w celach kosmetycznych i tradycyjnych środków leczniczych, aby łagodzić, łagodzić i rozpieszczać naszą skórę i ciało. Ale jak możesz bezpiecznie i spokojnie przyjąć tę metodę? Jakie zastosowania powinny być preferowane? Przyjrzyj się bliżej temu składnikowi o wielu zastosowaniach, który zasługuje na szczególne miejsce w Twoim naturalnym rytuale.
Koncentrat tradycyjnych korzyści… do delikatnego ponownego odkrycia

Olej rycynowy, od dawna ceniony w medycynie alternatywnej na całym świecie, jest popularny ze względu na swoje dobrze znane właściwości:
